Anmälan till Svenska
A-Fordarnas Grästräff i Österbybruk
7-9:e juni 2019

OBS Sista anmälningsdag 30:e april 2019


 • I samband med anmälan erlägger du 500:- per person i deltagaravgift. För dessa 500:- får du middagsbuffén på fredag kväll, liksom 4-rättersmenyn på lördag kväll! Dryck betalar du själv.
  Deltagaravgiften erlägger du till klubbens plusgirokonto, nr 195008-8. Ange namn på anmälaren.
 • Vid ankomst fredag kväll, serveras buffé från kl 18, till ett värde av 160:-/per person. Buffén serveras på Gammel Tammen. Vid bra väder försöker vi sitta ute! Buffén ingår i deltagaravgiften! Kostnad för dryck tillkommer.
 • Vi har reserverat rum på Gammel Tammen. Där finns dubbelrum för två, familjerum för 2 plus 2 personer, samt enkelrum. Möjlighet till extrasäng kan finnas.
  I stugorna ingår linne samt frukost som serveras på Gammel Tammen.
 • Välj lämpligt boendealternativ
 • Kostnaden för boendet betalas på Gammel Tammen
 • Kl 19.00 på lördag kväll serveras en 4-rätters meny, då vi sitter till bords inne på Gammel Tammen. Värde 370:-/per person, menyn ingår i deltagaravgiften! Kostnad för dryck tillkommer.
 • Kryssa i önskvärt alternativ för respektive gäst


Dags att boka in årets höjdpunkt, Svenska A-Fordarnas Grästräff som i år kommer att hållas i vackra och historiska Österbybruk i Uppland där Anders Widén blir vår värd.
Fredagen den 7:e juni mellan kl 14.00-18.00 anländer Du till Wärdshuset Gammel Tammen i Österbybruk där vi möter upp Dig för incheckning och Du erhåller din välkomstpåse med mer information om aktiviteterna under helgen.
Efter incheckning hos A-Fordarna installerar Du Dig i Ditt boende. Vi har reserverat rum på Wärdshuset Gammel Tammen men även reserverat stugor i närheten. Till kvällen serveras en läcker buffé, förhoppningsvis kan vi sitta ute.
Lördag morgon kl 10.00 är det avfärd för en heldag med A-Ford åkande på vackra Upplandsvägar i den unika bruksbygden, fylld med historia. Det blir ett antal stopp efter vägen med frågor, praktiska prov och en hel del sevärdheter att beskåda. Ett av stoppen är en enklare lunch och givetvis ett besök hemma hos Anders Widén.
Vi är tillbaka i Österbybruk under eftermiddagen för en stunds vila eller samvaro innan vi åter sätter oss till bords, denna gång för att avnjuta en 4-rätters meny.
Vi hoppas att du liksom vi kommer till Grästräffen i Österbybruk, anmälan och mer information finns här bredvid!
Sista anmälningsdag är den 30:e april 2019.
Se även "Inbjudan till Grästräffen 2019"