Välkommen till Svenska A-Fordarnas hemsida

 

VÅRRALLY 27 MAJ I MALMKÖPING


 

Svenska A-Fordarnas Vårrally 2023
 
Nu är planeringen för vår träff i Malmköping den 27 maj i full gång. Vi har lyckats pricka en helg där det händer mycket i den gamla regementsorten. Man ordnar enligt tradition sin Gammeldags Marknad, en bilträff med fina bilar och mycket mer.
På marknaden kommer det att visas och säljas lokalproducerade varor och man vill inte ha en massa ”tingeltangel”. Det blir uppvisningar och aktiviteter för hela familjen. Bilträffen kommer att samla många fina fordon och våra A-Fordar kommer att få en hedersplats och specialparkering.
Den 27:e maj arrangeras även Sörmlands Matkluster och de som inte vill åka vårt Rally kan åka runt i närområdet och titta vad som erbjuds när det gäller förtäring. I Malmköping finns det även många matställen och bredvid vår parkering huserar en korvgubbe.
I Malmköping finns även olika museum varav Museispårvägen är det som intresserar oss mest antagligen. Här finns förutom gamla spårvagnar också gamla bussar. Dessa fordon kommer att vara igång den 27:e.
Vi har bokat ett antal stugor på Malmköpings Camping. Dessa kostar runt 600 kr per person för er som vill övernatta till den 28:e. Klubben kommer att bjuda medlemmarna på middag under lördagskvällen. Frukost äter man i campingens cafeteria om man önskar. Campingen har ett jubileum under helgen och på den stora terrassen kommer en trubadur att uppträda.   
Ni som har tänkt att övernatta – ring Cornelia på tel 0157-210 70 (tryck 2) och boka då håller våra stugor till den 30 mars. OBS! vid ett sådant här tillfälle är det lättare att boka av istället för att försöka boka när det är fullbelagt. Cornelia berättar mer om detta.
Hjärtligt välkommen till en trevlig träff Anmälan till träffen gör du på vår mailadress både om du bokat rum eller bara vill vara med över dagen
Adressen är          info@afordarna.se
Ange namn på deltagarna samt bilens registreringsnummer

Mer träffinformation kommer framöver
Välkommna

Lördagen den 27 maj är ett planerat datum för Vårrallyt i Södermanland

      Nyheter

Nya tankar om hur våra träffar skall anordnas framöver har cirkulerat inom styrelsen. Nu vill vi få respons från er medlemmar om vad ni tycker när det gäller våra framtida träffar Vad är roligt och vad är det som lockar er att deltaga?

Planerna för Vårträffen 2023 är som så här:
Deltagare träffas på en större välkänd trakt. Den kommer att var hemvisten under dagen.  På platsen finns möjlighet att göra något besök på ett museum eller bara titta runt på trakten. Den som vill åker en "rallyslinga" med vad det tillhör  på cirka 7-8 mil som avslutas på startplatsen.  Under tidensom resultatet räknas fram umgås alla runt en grill där de medhavda rätterna tillagas. Möjlighet finns att hyra stuga, ta in hotell eller bara ställa upp ett tält för att fortsätta kvällen på samma plats tillsammans med medlemmar och alla A-Fordon.
Möjligheter att delta även om man inte är medlem i klubben kommer att finnas Då kommer man dock inte att få de medlemsförmåner som kommer att erbjudas.

Träffen börjar strax före lunchtid och avslutas vid lunchtid dagen därpå för den som vill. Annars så slutar den när du känner för att avbryta och återvända hem
Ett dyligt arrangemang komer att kräva förhandsbokningar för att kunna genomföras
Hur känns detta upplägg för dig?
Svara med dina tankar o önskemål till
  info@afordarna.se

 

Här en liten samling bilder från klubbens utflykt till Åland på sommaren 2018

Inloggning till våra medlemssidor

Du som medlem i Svenska A-Fordarna har två inloggningar till klubben.

Den första är inloggningen till de spärrade sidorna på hemsidan, där vi har t ex sprängskisser, årsmöteshandlingar och årsmötesprotokoll. Hit loggar du in första gången under KLUBBEN (MEDLEMMAR). Det kommer upp en ruta för lösenord som du fyller i. Var hittar Du lösenordet? Jo, i den senaste tidningen, under klubbinformation (oftast på sid 2).

Den andra inloggningen är till medlemsregistret som ligger i Mawik.
Den svarta knappen under KLUBBEN (MEDLEMMAR) leder till Mawiks medlemsregister där du loggar in med medlemsnr och lösenord. Om Du saknar ditt medlemsnr eller lösenord så får du gärna kontakta klubben på info@afordarna.se så hjälper vi till!  

Dags för lite bilder här med.

Senast utgivna numret av vår klubbtidning
Senast utgivna numret av vår klubbtidning

Vår förening

Svenska A-Fordarna är en förening som vill främja intresset hos medlemmarna att bevara A-Forden till kommande generationer, följa upp dess historik med bilder och annan dokumentation samt den kultur som fanns runt A-Fordens tidsepok. Föreningen skall även tillvarataga medlemmarnas intresse att lösa frågor kring rätt restaurering och underhåll samt anordna familjeträffar och rallyn.

Information om detta skall huvudsakligen ske genom föreningens hemsida, medlemstidningen Ford A samt föreningens Facebooksida.