Välkommen till Svenska A-Fordarnas hemsida

 

Sommaren går mot sitt slut och i kalendern hittar du några träffar

kokosbollsrallyt arrengeras i samband med fordträffen hos anders i gimo


 Resultat från A-Fordarnas Vårrally i MalmköpingPlaceringNamn   Frågor Prov Samlat inTotalt

1Thomas Milton971026
2Sverker Ekström126,54,523
3Rune Näsman810422
4Rickey Andersson125,54,522
5Torbjörn Wahlgren77,5418,5
6Lennnart Fälldin99018
7Göran Kynning125017
8Kenneth o Ulla Andersson115,5016,5
9Patrik Mattsson96015
10Bertil Svane114015
11Roger Jansson86,5014,5
12Bernt o Susanne Eriksson67013
13Stefan Jerresand84,5012,5
14Robert Gustavsson65,5011,5
15Inge Hedmark65011
16Hans Eriksson5409
 
 
 

Lördagen den 27 maj är ett planerat datum för Vårrallyt i Södermanland

      Nyheter

Nya tankar om hur våra träffar skall anordnas framöver har cirkulerat inom styrelsen. Nu vill vi få respons från er medlemmar om vad ni tycker när det gäller våra framtida träffar Vad är roligt och vad är det som lockar er att deltaga?

Planerna för Vårträffen 2023 är som så här:
Deltagare träffas på en större välkänd trakt. Den kommer att var hemvisten under dagen.  På platsen finns möjlighet att göra något besök på ett museum eller bara titta runt på trakten. Den som vill åker en "rallyslinga" med vad det tillhör  på cirka 7-8 mil som avslutas på startplatsen.  Under tidensom resultatet räknas fram umgås alla runt en grill där de medhavda rätterna tillagas. Möjlighet finns att hyra stuga, ta in hotell eller bara ställa upp ett tält för att fortsätta kvällen på samma plats tillsammans med medlemmar och alla A-Fordon.
Möjligheter att delta även om man inte är medlem i klubben kommer att finnas Då kommer man dock inte att få de medlemsförmåner som kommer att erbjudas.

Träffen börjar strax före lunchtid och avslutas vid lunchtid dagen därpå för den som vill. Annars så slutar den när du känner för att avbryta och återvända hem
Ett dyligt arrangemang komer att kräva förhandsbokningar för att kunna genomföras
Hur känns detta upplägg för dig?
Svara med dina tankar o önskemål till
  info@afordarna.se

 

Här en liten samling bilder från klubbens utflykt till Åland på sommaren 2018

Inloggning till våra medlemssidor

Du som medlem i Svenska A-Fordarna har två inloggningar till klubben.

Den första är inloggningen till de spärrade sidorna på hemsidan, där vi har t ex sprängskisser, årsmöteshandlingar och årsmötesprotokoll. Hit loggar du in första gången under KLUBBEN (MEDLEMMAR). Det kommer upp en ruta för lösenord som du fyller i. Var hittar Du lösenordet? Jo, i den senaste tidningen, under klubbinformation (oftast på sid 2).

Den andra inloggningen är till medlemsregistret som ligger i Mawik.
Den svarta knappen under KLUBBEN (MEDLEMMAR) leder till Mawiks medlemsregister där du loggar in med medlemsnr och lösenord. Om Du saknar ditt medlemsnr eller lösenord så får du gärna kontakta klubben på info@afordarna.se så hjälper vi till!  

Dags för lite bilder här med.

Senast utgivna numret av vår klubbtidning
Senast utgivna numret av vår klubbtidning

Vår förening

Svenska A-Fordarna är en förening som vill främja intresset hos medlemmarna att bevara A-Forden till kommande generationer, följa upp dess historik med bilder och annan dokumentation samt den kultur som fanns runt A-Fordens tidsepok. Föreningen skall även tillvarataga medlemmarnas intresse att lösa frågor kring rätt restaurering och underhåll samt anordna familjeträffar och rallyn.

Information om detta skall huvudsakligen ske genom föreningens hemsida, medlemstidningen Ford A samt föreningens Facebooksida.